Islands Brygge 30C, 10. tv., 2300 København S

Kvadratmeter
118
Værelser
3
Energimærke
A2010
Byggeår
1961 / 2004

Smukkeste udsigt til vand, by og grønne arealer

Kvarteret
I forreste række til vandet ligger Islands Brygge 30, som et markant monument over Bryggens historie. Islands Brygge 30 - den tidligere Wennberg silo på soyakagefabrikken, er nu omdannet til 142 spændende og unikke boliger. Bryggen der syder af liv og aktivitet, og som med en perfekt beliggenhed, har direkte forbindelse til City, Universitetet, Metro, Amager Fælled, Bryggens Havnebad og meget mere.

Ejendommen
Fremstår flot og robust, og blev i 2004 gennemrenoveret og omdannet til 142 boliger. Ejendommen har mange skønne fællesarealer, såsom super lækker tagterrasse på 230 m2, cykelparkering, fællesvaskeri, affaldsrum samt vicevært-kontor. Dørtelefon og elevator. P- plads efter "først til mølle"-princip.

Lejligheden
Så bliver udsigten ganske enkelt ikke bedre eller mere dragende. Her vil der uden tvivl blive brugt mange timer med at beundre VANDET og de skiftende årstider. Boligen er minimalistisk med smukke rene linjer og flot renoveret. I får her super spændende bolig, der bare venter på en kommende køber. Lejlighedens centrale og vigtigste rum, er det smukke køkken, som også har direkte udgang til 2 altaner. Køkkenet er et virkelig lækkert køkken fra Rotpunkt og det har skabe med motor. Hele lejligheden har flotte håndbrændte egetræsgulve. I stuen er der en lille karnap med den imponerende udsigt over København. Lejligheden giver jer en oplagt mulighed for at underholde gæster, og pladsen hertil udvides nemt videre ind i rummet når hele familien skal samles. Lejligheden har på grund af bygningens oprindelse runde vægge, hvilket gør lejligheden helt unik og mere spændende end andre boliger. Hele den ene silodel er indrettet som åben stue og køkken i ét, med udgang til begge altaner. Silodel nr. 2 indeholder fordelingsgang og 2 værelser. Hertil kommer et traditionelt walk-in-closet (lejlighedens depotrum) og et moderne badeværelse med bruseniche. Vand, by og natur i ét, bedre bliver det ikke.

Book en fremvisning af Islands Brygge 30C, 10. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.