Snaregade 6, 3. tv., 1205 København K

Kvadratmeter
79
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1799

Charmerende lejlighed på historisk beliggenhed

Kvarteret
Stille og attraktivt kvarter mellem Frederiksholms Kanal og Stræderne. Kvarteret byder på små hyggelige og brostensbelagte gader med specialforretninger og caféer. Der er få minutters gang til gode transport- og indkøbsmuligheder. Metroen ved Gammel Strand står færdig sommeren 2019. Snaregade~r opkaldt efter rådmanden Erland Snare, der boede i nr. 14 tilbage i 1500-tallet. Sammen med Magstræde er Snaregade en af de ældst bevarede gader i København.

Ejendommen
Lille hyggelig ejendom på den sydøstlige side af Snaregade. Ejendommen, der er opført i 1799, fremstår med pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, lille fællesgård og vaskekælder og cykelrum samt loftrum til de enkelte lejligheder. Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Ejerforeningen består af 6 og 6A og er meget veldrevet.

Lejligheden
Via det store brostensbelagte indgangsparti fra Snaregade er der adgang til trappeopgangen, der vil føre dig op til denne charmerende citylejlighed. Lejligheden ligger på 3. sal og har et fantastisk lysindfald i alle lejlighedens rum. Fin fordelingsentré med garderobeskabe. Stor lækker stue med masser af gode indretningsmuligheder og de flotteste parketgulve. Efter stuen kommer du til to gode værelser, heraf det ene mod den charmerede gård. Begge værelser er ligeledes med parketgulve. Topmoderniseret badeværelse med lækre sten på gulv og vægge, derudover vindue mod gården. Køkkenet er renoveret med respekt for de gamle detaljer, så det gamle ildsted er blevet til moderne komfur. Ønsker man en perfekt delelejlighed, så er det oplagt at lave en lille fordelingsgang mellem de to soveværelser fra stuen af.

Book en fremvisning af Snaregade 6, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.