Sankt Peders Stræde 32, st. tv., 1453 København K

Kvadratmeter
52
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1797

Oplagt ungkarllejlighed eller som forældrekøb

Kvarteret
Charmerende og attraktivt beliggende kvarter, som i daglig tale anses for det københavnske latinerkvarter. Kvarteret, der ligger mellem Strøget og H. C. Ørsteds Parkens grønne arealer, bærer præg af små hyggelige gader med specialforretninger, hyggelige caféer og gode restauranter. Metro Station er 350 meter væk ved Rådhuspladsen. Gaden er opkaldt efter Sankt Petri Kirke – der første gang blev omtalt i 1304 – og selv opkaldt efter apostlen Peter. Gaden nedbrændte næsten totalt under bybranden 1795 og de talrige og homogene husrækker rummer mange ejendomme fra tiden efter bybranden.

Ejendommen
Smuk klassisk ejendom fra 1797 som er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærke. Ejendommen fremstår pæn og har fjernvarme og dobbelte vinduer. Der er lille gård bagtil med plads til cykler og skrald samt et baghus, hvor der er fælles opbevaringsplads samt fælles vaskemaskine.

Lejligheden
Sød lille lejlighed med synligt bindingsværk, plankegulve og nyt badeværelse med brus. Hyggeligt køkken/alrum med plads til sofa og spiseafsnit. Soveværelse ligger stille ind mod gården og det samme gør det nye brusebadeværelse. Lejligheden er ugenert og uden indkik fra gaden. Oplagt forældrekøb eller som investering.

Book en fremvisning af Sankt Peders Stræde 32, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.