Peder Hvitfeldts Stræde 10, 1. tv., 1173 København K

Kvadratmeter
60
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1811

Idyllisk lejlighed i stille gade bagved Rundetårn

Kvarteret
Mere centralt bliver det ikke - og alligevel helt stille, lige bagved Købmagergade og Rundetårn samt Hovedbiblioteket i Krystalgade. Med denne super centrale beliggenhed, er der et stort udvalg af specialforretninger og hyggelige caféer og meget mere i kvarteret og rundt omkring. Er du til det grønne, så er Kgs. Have også lige om hjørnet. Her bor du virkelig i hjertet af vores smukke gamle by.

Ejendommen
Fredet ejendom opført i år 1811 og dermed fritaget for ejendomsskatter. Ejendommen fremstår med rødpudset (Charlotte Amalie rød) facade med hyggelige gamle vinduer, der oser af "Københavner charme". Ejendommen har også en fælleslejlighed (st. tv.), hvor man bl.a. har et skab til lidt ekstra opbevaring osv. Derudover er der vaskemuligheder i kælderen og plads til sin cykel.

Lejligheden
Hyggelig og idyllisk lejlighed, som er oplagt til ham eller hende, som skal flytte hjemmefra og udfordrer verden på egen hånd og vil med denne perle få et godt afsæt til det videre forløb i livet, efter 5/6 gode og sjove år her i Peder Hvitfeldts Stræde. Helt klassisk lejlighed med plankegulve, høje paneler og smuk gammel brændeovn. Toilet og brus er opdelt hver for sær og begge dele er rigtig pæne. Det fine lille "franske" køkken er både romantisk og indbyder til man selv sammensætter dagens måltid og dermed skaber en fuldendt dag. Der er to store værelser samt et kammer bagtil. Dette kammer er oplagt, at bruge som soveværelse.

Book en fremvisning af Peder Hvitfeldts Stræde 10, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.