Nørregade 35, 1., 1165 København K

Kvadratmeter
128
Værelser
5
Energimærke
E
Byggeår
1900

Nyistandsat ejendom/lejlighed i de bedste materialer og vestvendt altan (færdig 1 marts)

Kvarteret Her i hjertet af København sælges denne helt nyistandsatte lejlighed. Lejligheden er for mennesket, der elsker det ægte storbyliv. Et liv, hvor man som tilskuer kan nyde livet eller deltage i hovedstadens fordele og specielt kvarterets udeliv i form af Torvehallerne og Israels Plads. Nyd dagen på Israels Plads – eller drik en medbragt kaffe i solen i Ørstedsparken.

Ejendommen
Oprindelig opført i 1900, og er blevet omdannet til ejerlejligheder i år 2018. Hele ejendommen fremstår i dag istandsat med gode faciliteter såsom dørtelefon, kabel-TV, cykelparkering, kælderrum, flotte nye trappeopgange med høje paneler og nye termoruder i hele ejendommen. Energimærke: E (som er fra før renoveringen). Ejendommen har en nyetableret hyggelig gård. Der er gratis parkering med beboerlicens under Israels Plads.

Lejligheden
Fuldstændig nyistandsat lejlighed i de lækreste materialer og fin entré. Vidunderligt spisekøkken med lækkert nyt kvalitets køkken med marmorbordplade og Dornbraht armatur. Fra køkkenet er der udgang til vestvendt altan med masser af sol. Stort soveværelse stille beliggende mod gården og derude 3 super fine værelser. Så der er plads til den store familie. Skønt nyt badeværelse med gulvvarme, væghængt toilet, Dornbracht armatur, separat brus og vaskesøjle.Overalt i lejligheden kommer der massivt sildebensparket, radiatorskjuler og nye termoruder. Lejligheden kommer til at fremstå klassisk herskabelig med højt til loftet og stuk.

GRATIS PARKERING I P-KÆLDEREN PÅ ISRAELS PLADS med beboerlicens.
Hvis du bor i nærheden af Israels Plads og har beboerlicens til licenszone Indre By, kan du ansøge om et adgangskort til det private p-anlæg på pladsen.

Book en fremvisning af Nørregade 35, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.