Wildersgade 2A, 3. th., 1408 København K

Kvadratmeter
124
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
2001

Flot kik til kanalen og Uden Bopælspligt

Kvarteret
Her er du på en af Københavns mest romantiske og rolige adresser, det fantastiske Christianshavn. Bydelen rummer næsten flere herligheder end man kan remse op og er kendt af alle som et attraktivt og herligt sted at bo og opholde sig. Enhjørningens Gård ligger på Christianshavn på den gamle B&W grund - midt i det hele med kanaler og nærmiljø lige uden for døren. Strøget og Kongens Nytorv med Magasin, Det Kongelige Teater, caféer og restauranter er få minutters gåtur fra lejligheden over Knipppels Bro. Christianhavns Torvs Metro station ligger 200 meter fra gadedøren, så Københavns Lufthavn nås på ca. 7 minutter.

Ejendommen
Ejendommen er opført i 2002 på den gamle B&W grund og rummer alle moderne herligheder såsom dørtelefon m/kamera, parkeringskælder (p-plads kan lejes) samt båd-plads via foreningens bådlaug, elevator, kabel TV, flot og meget grøn gårdhave. Til lejligheden har du et stort depotrum inde i lejligheden, så du slipper for turen i kælderen eller på loftet efter ting. Endvidere fælleslejlighed "Jomfruen", som man kan leje til sine overnattende gæster. Ejerforeningen har i øvrigt en meget veldrejet hjemmeside, hvor man kan få meget mere information.

Lejligheden
Lejligheden, der har et fint kig til Christianshavns kanaler, er enkel og funktionel i sin opbygning med lyse vægge, smukke gulve og store vinduespartier. Stort køkken / alrum / stue med masser af luft og lys fra bl.a. altanen. God fordelingsentre med børne/arbejdsværelse, gæstebadeværelse med vaskesøjle. Stort soveværelse med skabe og direkte adgang til endnu et lyst badeværelse. Den store altan vender mod syd / vest så aftensmaden kan nydes her i sommermånederne, mens solen går ned. Lejligheden er uden bopælspligt og med sin centrale placering - tæt på lufthavnen og City, så fås det ikke meget bedre.

Book en fremvisning af Wildersgade 2A, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.