Stormgade 12A, 2. tv., 1470 København K

Kvadratmeter
111
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1770
KVARTERET: Stormgade 12 Baghus er centralt beliggende i centrum af det gam-le København mellem Tivoli og Christiansborg Slot. Ejendommen ligger overfor Nationalmuseet med den velkendte, grå søjlegang i hele gadens længde. Der er få minut-ters gang til både Christiansholms kanal, Gl. Strand og Glyptoteket, ligesom Hovedbanegården, Nørre-port, Vesterport og Kongens Nytorv er indenfor gåafstand. Endvidere forventes Gammel Strand Station at være færdig i 2019, og bliver en del af Metroens cityring, med direk-te forbindelse til resten af city og Københavns Lufthavn.

EJENDOMMEN: NO.12 BAGHUS - Her bevares lejlighedernes store New Yorker-vinduer med små sprosser. Stormgade 12 baghus er opført i år 1770 og fremstår i dag som et pakhus med smukke vin-uer og højt til loftet samt franske altaner. Gårdmiljøet bliver en oase for sig selv, med opholdsplads, grøn beplantning, petanque bane samt plads til cykler mv.

LEJLIGHEDERNE: Designlinjen tager udgangspunkt i de rå og stilrene rammer, der allerede er forankret i baghuset. Med højt til loftet og store sprossede vinduespartier og franske altaner der giver rigeligt med dagslys fra baggården, har de eksisterende arkitektoniske element-r lagt rammen for den nye designlinje. Alle lejligheder får snedkerkøkken i dampet egetræ med sandfarvet stenbordplade, i kombination med armatur i messing. I alle lejligheder er der lagt nye egetræsplanke-gulve i hvidpigmenteret olie. Badeværelserne får keramiske fliser, vandbåren gulvvarme, vaskemøbel i dampet eg og stilrent armatur og brusersæt i messing, der skaber et råt, men eksklusivt udtryk og den helt rigtige atmosfære til lejlighederne.

Book en fremvisning af Stormgade 12A, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.