Stormgade 12A, 3. tv., 1470 København K

Kvadratmeter
206
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1770
KVARTERET: Stormgade 12 Baghus er centralt beliggende i centrum af det gam-le København mellem Tivoli og Christiansborg Slot. Ejendommen ligger overfor Nationalmuseet med den velkendte, grå søjlegang i hele gadens længde. Der er få minut-ters gang til både Christiansholms kanal, Gl. Strand og Glyptoteket, ligesom Hovedbanegården, Nørre-port, Vesterport og Kongens Nytorv er indenfor gåafstand. Endvidere forventes Gammel Strand Station at være færdig i 2019, og bliver en del af Metroens cityring, med direk-te forbindelse til resten af city og Københavns Lufthavn.

EJENDOMMEN: NO.12 BAGHUS - Her bevares lejlighedernes store New Yorker-vinduer med små sprosser. Stormgade 12 baghus er opført i år 1770 og fremstår i dag som et pakhus med smukke vin-uer og højt til loftet samt franske altaner. Gårdmiljøet bliver en oase for sig selv, med opholdsplads, grøn beplantning, petanque bane samt plads til cykler mv. Det er også muligt at tilkøbe en fast p-plads i gården - pris kr. 500.000,-.

PENTHOUSE: Bo øverst i ejendommen med dobbeltdøre ud til din private tagterrasse. Øverst i ejendommens baghus ligger pent-house No.232, der ligger fordelt over to etager. Boligen er usædvanlig lys, da der er dagslys fra begge sider, samt fra det store ateliervin-ue over lejlighedens interne trappe. Der kan åbnes ud til den store, private tagter-rasse der vender ud mod ejendommens frede-lige gårdmiljø. Som noget unikt har lejligheden adgang til stort depotrum på tagterrassen, hvor der er rigeligt med plads til opbevaring.

Designlinjen tager udgangspunkt i de rå og stilrene rammer, der allerede er forankret i baghuset. Med højt til loftet og store sprossede vinduespartier og franske altaner der giver rigeligt med dagslys fra baggården, har de eksisterende arkitektoniske element-r lagt rammen for den nye designlinje. Alle lejligheder får snedkerkøkken i dampet egetræ med sandfarvet stenbordplade, i kombination med armatur i messing. I alle lejligheder er der lagt nye egetræsplanke-gulve i hvidpigmenteret olie. Badeværelserne får keramiske fliser, vandbåren gulvvarme, vaskemøbel i dampet eg og stilrent armatur og brusersæt i messing, der skaber et råt, men eksklusivt udtryk og den helt rigtige atmosfære til lejlighederne.

NB: Alle billeder er 3D billeder og er et udpluk fra alle lejlighederne, der kan derfor være angivet billeder i nærværende salgsopstilling, som ikke bliver aktuelt for den pågældende lejlighed. 3D billederne er lavet for at skabe et overordnet indtryk af, hvordan hele projektet kommer til at blive. Plantegningerne er ligeledes vejledende.

Book en fremvisning af Stormgade 12A, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.