Vendersgade 26, 4. th., 1363 København K

Kvadratmeter
147
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

Herskabslejlighed ved søerne

KVARTERET: Attraktivt beliggende kvarter på stille sidegade mellem søerne og Nansensgade. Kvarteret har søernes åbne vidder til den ene side og H. C. Ørstedsparkens grønne arealer til den anden. Der findes hyggelige caféer og restauranter lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: Pæn og præsentabel ejendom med rødstensfacade og med skifertag. Ejendommen, der er opført i 1876, har flot portparti med dørtelefon, fællesgård, kabel-TV, cykelkælder og depotrum til de enkelte lejligheder. Opvarmes via fjernvarme.

LEJLIGHEDEN: Via det smukke og brede trappeforløb kommer du til denne højloftede og solrige herskabslejlighed. Lejligheden indeholder fordelingsentre, stor opholdsstue med mulighed for brændeovn og dobbelte fyldingsdøre mod stor spisestue med brændeovn og høje paneler. Begge disse stuer vender mod syd og Vendersgade. Via fordelingsgang er der adgang til stort hjørnesoveværelse mod gården, mindre børne-/arbejdsværelse og til mindre toilet. For enden af fordelingsgangen er der stort flot elementkøkken i hvidt med lille spiseplads og direkte adgang til stort lækkert brusebadeværelse med stor opmuret bruseniche, vaskesøjle og håndvask nedsænket i toiletmøbel. Hele lejligheden fremstår nymalet og med flotte bræddegulve, stuklofter, fyldingsdøre og termovinduer.

Book en fremvisning af Vendersgade 26, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.