Store Kongensgade 92B, 3. tv., 1264 København K

Kvadratmeter
146
Værelser
4
Energimærke
B
Byggeår
1865
KVARTERET: Attraktivt kvarter midt i dronningens København. Byens store seværdigheder er lige om hjørnet og det samme er alle de små hyggelige gader med specialforretninger og caféer. Der er kun få hundrede meter til byens grønne arealer i form af Kongens Have, Kastellet og havnefronten.

EJENDOMMEN: Superflot hovedejendom opført i 1865. Ejendommen fremstår med flot nypudset murstensfacade og tegltag. Den er i 2005 omdannet til ejerforeningen Porcelænsgaarden og er i den anledning totalrenoveret. Dørtelefon, fællesgård med cykelskur, hybridnet, elevator og kælderrum. Energimærke: B.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt liebhaverlejlighed med kæmpe terrasseog mange indretningsmuligheder. Via den stille fællesgård og elevatoren kommer du til lejlighedens store solrige terrasse med udsigt til Marmorkirken. Herfra træder du ind i entre med adgang til rummeligt soveværelse med stor skabsvæg med ekstra dybde. Fra mellemgang er der adgang til såvel gæstetoilet som stort flot flisebadeværelse med vaskesøjle og bruseniche. lækkert elementkøkken med alt i hårde hvidevarer og spiseplads med direkte udgang til den store terasse og i åben forbindelse til spisestuen. Derudover stor og lys opholdsstue mod Store Kongensgade med direkte adgang til stor rummeligt værelse med kig ned gennem Hindegade og med tilhørende skabsrum. En perle af en lejlighed, som skal opleves.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 92B, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.