Åbenrå 35, 5. th., 1124 København K

Kvadratmeter
81
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1874

Udsigt til Kongens Have og lille altan.

KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter lige ved Hauser Plads mellem Kongens Have og Strøget. Der er kun få skridt til byens åndehuller i Kongens Have og Botanisk Have ligesom den nyrenoverede Nørreport Station med Metro og Torvehallerne med gode indkøbsmuligheder ligger lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: Markant og yderst vel vedligeholdt murstensejendom, der er opført i 1874. Ejendommen fremstår med flot pudset murstensfacade og skifertag. Derudover flot nymalet trappeopgang med flotte udskæringer, dørtelefon, kabel-TV, fællesgård og cykelkælder. Energimærke: D.

LEJLIGHEDEN: Superskøn og charmerende udsigtslejlighed med lille altan. Fra det smukke nymalede trappeforløb træder du ind i entreen, som fører dig ind i den hyggelige opholdsstue med fantastisk udsigt til Rosenborg Slot og Kongens Have. Samme smukke udsigt har du fra det rummelige soveværelse, hvor slottet blot ses endnu tydeligere. Fra opholdsstuen er der adgang til stort rummeligt brusebadeværelse med stor bruseniche. Derudover skøn spisestue med udgang til lille altan hvor solen og udsigten til byens tage og tårne kan nydes. Fra spisestuen er der adgang til pænt køkken i hvidt med hårde hvidevarer. Lejligheden fremtræder overalt med bræddegulve, fyldingsdøre og termovinduer. Stort depotrum fra bagtrappen indgår som en del af lejligheden. En perle midt i byen.

Book en fremvisning af Åbenrå 35, 5. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.