Vester Voldgade 21, 4., 1552 København V

Kvadratmeter
188
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1870

Elevator direkte ind i 2-plans lejlighed med mulighed for tagterrasse

Elevator direkte ind i 2-plans lejlighed

Kvarteret
Et kvarter i rivende udvikling, der byder på alle byens kvaliteter. Latinerkvarteret med de charmerende caféer og hyggelige forretninger, Rådhuspladsen med de gode transportmuligheder og summen af liv samt H. C. Ørstedsparkens grønne arealer. Her finder du det hele.

Ejendommen
Klassisk ejendom der er opført i 1870, der ligger trukket tilbage fra gaden, fremstår med pudset murstensfacade og tegltag. den har dørtelefon med kamera, fællesantenne, fælles gårdterrasse og elevator direkte ind i lejlighederne.

Lejligheden
En istandsat lejlighed i 2 plan med mange muligheder. Du træder direkte fra elevatoren ind i lejlighedens entre med gæstetoilet. Du føres videre til det store åbne køkken som er i åben forbindelse til stor solrig spisestue med franske døre til den store opholdsstue. Her kan nemt etableres et ekstra værelse. Fra lille mellemgang med stort lækkert badeværelse træder du ind i soveværelset med walk-in closet og lille skabsrum med vaskesøjle. En smuk trappe fører til øverste plan som består at 2 store rum der kan anvendes som stuer eller værelser. En spændende og solrig udsigtslejlighed, der fremstår indflytningsklar overalt.

Book en fremvisning af Vester Voldgade 21, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.