Bredgade 35B, 1., 1260 København K

Kvadratmeter
135
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

5 værelses med parkering

KVARTERET: Spændende attraktivt kvarter i Frederiksstaden. Kvarteret bærer præg at markante ejendomme. Sankt Annæ Plads med det nye skuespilshus for enden, er lige om hjørnet. Kongens Have og Kastellet er to gode åndehuller, der begge er i kort gåafstand.

EJENDOMMEN: Charmerende baghus tilbagetrukket fra Bredgades pulserende liv. Ejendommen er opført i 1796 og fremstår med gulpudset murstensfacade og skifertag. Der er dørtelefon og bom til aflukket gård med privat parkering. Derudover kabel-TV og loftrum.

LEJLIGHEDEN: Spændende U-formet Citylejlighed med mange indretningsmuligheder. Fra den store parkeringsgård træder du op i det charmerende bahghus hvor lejligheden ligger. Lejligheden indeholder entre med adgang til stort rummeligt soveværelse og stort brusebadeværelse med marmorgulv og opmuret bruseniche. Fra entreen træder du ind i den ene af de 2 opholdsstuer. Den anden opholdsstue har 2 nye franske altaner mod gården. Fra denne stue er der adgang til stort køkken/alrum med hvide elementer og hårde hvidevarrer. Der er her plads til 12 spisende gæster. Fra fordelingsgang er der adgang til 2 gode børne-/arbejdsværelser med erhvervstilladelse. Denne del af lejligheden kan benytte lejlighedens anden indgang. En god familie- eller delelejlighed på en super adresse.

Book en fremvisning af Bredgade 35B, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.