Strandgade 44G, 1. th., 1401 København K

Kvadratmeter
104
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

Hjørnelejlighed med fransk altan

KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter på det gamle charmerende Christianshavn. Kvarteret, der ligger lige ved kanalerne, bærer præg af små hyggelige gader med små caféer og ægte christianshavnerstemning. Der er kun få minutters gang til såvel Metro som til City.

EJENDOMMEN: Irgens Gaard behøver næppe præsentation. Denne storslået christianshavnergård er kendt af enhver. Hjørneejendommen, der er fredet og opført i 1700, fremstår med flot gulpudset facade og sort tegltag. Der er kæmpe brostensbelagt gård, dørtelefon, kabel-TV og kælderrum. Energimærke: Fredet.

LEJLIGHEDEN: Super flot og yderst veldisponeret hjørnelejlighed med kig til den charmerende fællesgård. Fra den store trappeopgang træder du ind i stor fordelingsentre med garberobeskab, med adgang til stort lækkert brusebadeværelse med opmuret bruseniche, skabe og håndklædevarmer. Ligeledes adgang til 2 gode og rummelige soveværelser, begge vendt mod fællesgården. Derudover adgang til kæmpe stue, der er opdelt i et opholdsafsnit med fransk altan og et spiseafsnit i åben forbindelse til lækkert elementkøkken med alt i hårde hvidevarer og serveringsdisk mod spiseafsnittet. Lejligheden fremstår indflytningsklar overalt med flotte brede plankegulve, synligt bindingsværk i Pommersk fyr, koblede vinduer og hvidmalede vægge og lofter.

Book en fremvisning af Strandgade 44G, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.