Tovelillevej 53, 2300 København S

Kvadratmeter
123
Værelser
5
Energimærke
C
Byggeår
0

Tæt på Amager Strandpark

KVARTERET: Yderst centralt beliggende kvarter tæt på Amager Strandpark. Kvarteret der til daglig er kendt som Italiensvejskvarteret bærer præg af hyggelige og stille villaveje. Der er kun få hundrede meter til stranden og Metroen finder du lige på den anden side af vejen.

EJENDOMMEN: Ejendommen der er opført i 1931, fremstår med murstensfacader og kombineret tegltag og tagpapbeklædning. Ejendommen er fordelt på et stueplan, en fuld kælder og en udnyttet tagetage med udgang til stor tagterrasse. Ejendommen opvarmes via fjenvarme.Energimærke: C.

INDRETNING: En spændende bolig med mange indretningsmuligheder. Boligen indeholder entre med trappe til kælder og til 1. sal, åbent hvidt elementkøkken i forbindelse med stor stue opdelt i et opholdsafsnit og et spiseafsnit. Stueetagen indeholder endvidere 2 gode soveværelser, hvoraf den ene har udgang til stor altan med nedgang til baghaven. 1. salen indehlder repos, 2 store gode soveværelser, udgang til kæmpe tagterrasse samt bedeværelse med bruseniche. Kælderen indeholder diverse disponible rum og et stort badeværelse. Kælderen er højloftet. Derudover skøn lukket have, carport og legehus/redskabsskur. Ejendommen trænger til istandsættelse, hvorfor du her får mange kvm. for pengene.

Book en fremvisning af Tovelillevej 53

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.