Sortedam Dossering 83, st., 2100 København Ø

Kvadratmeter
227
Værelser
7
Energimærke
B
Byggeår
1886

Håndværkertilbud lige ud til søerne

KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter lige ned Søerne. Denne hyggelige del af Østerbro byder på alt, lige fra grønne arealer med små hyggelige caféer og restauranter til spændende storbyliv på Østerbrogade og Trianglen med gode specialforretninger og transportmuligheder.

EJENDOMMEN: Flot og markant hjørneejendom på hjørnet af Sortedam Dossering og Kroghsgade. Ejendommen er opført i 1886 fremstår i dag med flot gulstensfacade og skifertag. Ejendommen liggen for neden af blind vej og uden trafik. Den har dørtelefon og lille fællesgård.

LEJLIGHEDEN: En spændende hjørnelejlighed som trænger til gennemgribende renovering overalt. Her har du mulighed for at skabe din helt egen perle på én af Østerbros allerbedste adresser. Lejligheden er en meget høj stuelejlighed, hvor der absolut ikke er noget indkig fra gangstien og gaden, men derimod et fantastisk udsyn til søerne og det hyggelige miljø rundt om søerne. Fra trappeopgangen træder du ind i en stor hall. Lejligheden, der tidligere har været en erhvervslejlighed, består af 2 store højloftede rum mod søerne samt 5 mindre rum ned langs Kroghsgade. Derudover er der 2 toiletter, et mindre køkken samt et mindre værelse ind mod den lille fællesgård. Lejligheden vender sydvendt og har forsatsvinduer og fjernvarme.

Book en fremvisning af Sortedam Dossering 83, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.