Kronprinsessegade 10, 4. th., 1306 København K

Kvadratmeter
121
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1803 / 1976

Fantstisk udsigt udover Kongens Have

Kvarteret
Yderst attrktivt og centralt kvrter lige overfor Kongens Have. Kvarteret byder udover den store oase, på et væld f spændende caféer og specilforretninger i området omkring Grønnegade. Der er kun få hundrede meter til såvel Kongens Nytorv som Kastellet. Naturligvis gode trnsport- og indkøbsmuligheder.

Ejendommen
Chrmerende og velholdt hovedjendom der er opført i 1803. Ejendommen, der er fredet, fremstår med flot pudset murstensfacade og rødt tegltg. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, loftrum og lille fællesgård med cykelskur og mulighed for at leje p-pladser (venteliste). Derudover flot trappeopgang.

Lejligheden
Spændende udsigtlejlighed på én af byens allerbedste adresser og med mange indretningsmuligheder. Fra den flotte opgang træder du ind i fordelingsentre med lille garderoberum og adgang til rummeligt soveværelse mod Kongens Have. Kæmpe opholdsstue med flere vinduesfag mod Kongens Have og med rigelig plads til en spiseafdeling og opholdsafdeling. Stuen, der har lysindfald fra flere sider, er i forbindelse med flot snedkerkøkken i mørkt træ og med hårde hvidevarer. Herfra er der via lille mellemgang adgang til den private afdeling der indeholder flisebeklædt karbadeværelse, separat toilet samt soveværelse mod den stille fællesgård. En sjælden udbudt udsigtslejlighed, der fremstår med flotte bræddegulve og forsatsvinduer. Lofthøjden er 2 meter.

Book en fremvisning af Kronprinsessegade 10, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.