Nyhavn 12D, 2. tv., 1051 København K

Kvadratmeter
125
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1780

Én af byens bedste lejligheder med stor fælles tagterrasse i stille gård

Kvarteret
Vel nok én af byens hyggeligste, smukkeste og mest kendte kvarterer. Området omkring Nyhavn og Kongens Nytorv emmer af charme. Hyggelige caféer både mod Nyhavn og i de stille gader bag Nyhavn. Metroen kører på Kongens Nytorv og der er masser af indkøbsmuligheder.

Ejendommen
En smuk og gennemrenoveret ejendom, der er opført i 1780. Ejendommen består af forhus, sidehus og baghus, hvor denne unikke lejlighed ligger. Der er dørtelefon med kamera, brostensbelagt fællesgård, kabel-TV og stor fælles tagterrasse, der ligger stille og ugeneret.

Lejligheden
En helt unik citylejlighed, der ligger midt i dronningens København og alligevel helt stile og med masser af lys. Du træder ind i åben entre med indbygget garderobeskab og med adgang til stort lækkert brusebadeværelse med vaskesøjle. Den store stue med 2 franske altaner er opdelt i et spiseafsnit og et opholdsafsnit. Den lyse stue ligger i åben forbindelse til lækkert køkken i hvidt med masser af skabsplads. Stort rummeligt soveværelse med indbyggede garderobeskabe og udgang til altan. Derudover stort arbejds-/gæsteværelse, ligeledes med egen udgang til altanen og indbyggede garderobeskabe. En lejlighed langt udover det sædvanlige.

Book en fremvisning af Nyhavn 12D, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.