Kongens Nytorv 21, 3. tv., 1050 København K

Kvadratmeter
280
Værelser
7
Energimærke
E
Byggeår
1767

Toprenoveret udsigtslejlighed på Kongens Nytorv

Kvarteret
Kongens Nytorv 21 er en af de meget få beboelsesejendomme på hovedstadens flotte plads med rytterstatuen af Christian V. Det er pladsen, hvor Det Kongelige Teater, kunstmuseet Charlottenborg og byens ikoniske og prestigefulde hotel D'Angleterre stolt ligger og byder sig til. Det er også pladsen, hvor shopping-mekkaet Magasin befinder sig og Strøget starter sit kilometerlange shoppingridt mod Rådhuspladsen. I den modsatte retninger ligger Det Europæiske Miljøagentur og Nyhavn med sine hyggelige fristelser i malede huse og de bagvedliggende stræder med gourmetrestauranter og spændende caféer for byens kendere. Desuden er pladsen knudepunkt for byens Metrolinjer, så man hurtigt kommer rundt til andre bydele, herunder nemt til lufthavnen. Dette er hjertet af Danmarks hovedstad og et sted, hvor det kun er få forundt at få fingre i en bolig. Nu er der opstået en af de sjældne muligheder. Endda helt oppe på tredje sal, så man kan nyde udsigten til det hele plus videre til den smukke Marmorkirke. Og ja, man kan tage elevatoren op.

Ejendommen
Ejendommen er opført i 1767 og senere tilbygget og ekstra facadeudsmykket i 1892 under ledelse af arkitekt Vilhelm Dahlerup, der er én af Danmarks mest kendte arkitekter og manden bag flere af de smukke og karakteristiske københavnerbygninger fra 1800-tallet. Ejendommen har et præsentabelt indgangsparti med brostensbelægning og et bredt trappeforløb med udskårne træpaneler udover elevatoren, der kører helt op til tredje sal og den fænomenale udsigt ud over pladsen, bygningsværkerne og bylivet. I tidens løb har der boet flere markante personligheder i ejendommen, for eksempel internationale spidser, der havde deres daglige gang på Det Kongelige Teater og andre kulturinstitutioner. En af dem var den italienske operachef Siboni, der udover sin indsats på Det Kongelige Teater også er kendt for at være en af de første til at have H. C. Andersen på kost.

Lejligheden
Lejligheden er renoveret efter alle kunstens regler og med de bedste materialer, der findes. Man får dermed ikke blot den ypperste beliggenhed i det klassiske København, men en moderne bolig med seks vinduer ud til pladsen, fordelt på to stuer og et kontor, der ligger en suite med franske døre. Alle rum har store vinduer, så man kan nyde udsigten, selv når man sidder ned. Det ene af boligens badeværelser ligger mellem kontoret og værelset tættest på hoveddøren og elevatoren. Desuden et gæstetoilet ved køkken/alrummet, der er adskilt fra den største stue med glasskydedøre. Fjernest fra stuerne ligger lejlighedens master bedroom med walk-in garderobe, badeværelse og soveværelse og gør sig til med moderne løsninger, som kan få det til at gibbe i selv den mest scenevante boheme. De dygtige og dristige designere har her afsøgt grænserne for hvornår man nærmer sig det dekadente med badekar direkte i soveværelset, men magter at holde stilen, så grænsen ikke overskrides. Det sker blandt andet ved at anvende originale kvalitetsløsninger fra File Under Pop til vægfladerne, som nærmer sig kunstudsmykning, samtidig med at de også er funktionelle fliser. Materialeløsningerne er topkvalitet i hele boligen lige fra snedkerkøkkenet, garderobeskabene og radiatorskjulerne, der er designet af Force Majeure. smagfuldt, stilsikkert og sexet. Lejligheden er blevet bragt tilbage til tidligeres tiders storhed.

Book en fremvisning af Kongens Nytorv 21, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.