Christianshvilevej 4, 1. tv., 2920 Charlottenlund

Kvadratmeter
49
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1896

Blind vej ved Bernstorffsparken

KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter i starten af Ordrupvej mod Femvejen. Roligt kvarter med en blanding af villaer og etageejendomme. Gode indkøbsmuligheder på såvel Ordrupvej som Jægersborg Allé. Kun få hundrede meter fra Bernstorffsparkens grønne arealer og ikke langt til Øresund.

EJENDOMMEN: Pæn og velvedligeholdt hovedejendom på stille blind sidevej. Ejendommen, der er opført i 1896, fremstår med gul murstensfacade og skifertag. Ejendommen har kabel-TV, lille fællesgård og store kælderrum til de enkelte lejligheder. Energimærke: D

LEJLIGHEDEN: En lille perle af en lejlighed, med den helt rigtige beliggenhed. Via det pæne trappeforløb træder du ind i lille fordelingsentre med adgang til alle lejlighedens øvrige rum. Flot flisebeklædt brusebadeværelse med separat bruseniche. Pænt lille vestvendt køkken skråkig til fællesgården og Ordrupvej og med klinkegulv, mørk træbordplade og hårde hvidevarer. Stor lys opholdsstue med to store vinduesfag mod Chrstianshvilevej. Pænt og rummeligt soveværelse mod den stille fællesgård. Soveværelset har både indgang fra entre og fra opholdsstuen. En rigtig flot lejlighed, der er velegnet som forældrekøb eller som delelejlighed. Lejligheden fremtræder pæn overalt med flotte bræddegulve, termovinduer og fyldingsdøre.

Book en fremvisning af Christianshvilevej 4, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.