Langelinie Allè 5, 5., 2100 København Ø

Kvadratmeter
195
Værelser
6
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

Byens bedste penthouselejlighed

KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter lige ved Langeliniekajen. Kvarteret har i de seneste år været gennem en rivende udvikling, så der i dag er et hektisk liv såvel sommer som vinter. Der er kun få minutters gang til Kastellets grønne arealer og til Østerport S-station.

EJENDOMMEN: Flot moderne rødstensejendom direkte på havnefronten. Ejendommen, der er opført i 1997, har stort indgangsparti med dørtelefon, privat parkeringskælder med vaskeplads, elevator, affaldsskakt, kabel-TV, fælles tagterrasse og kælderrum til de enkelte lejligheder.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt penthouselejlighed med tagterrasse rundt om hele lejligheden. Fra det smukke trappepati med elevator, træder du ind i møblerbar hall med ovenlysvinduer. Fra hallen er der adgang til alle rum. 2 store stuer ensuite med frit udsyn over vandet mod Trekronerfortet. arbejdsværelse med kik mod Nordhavnen. Stort soveværelse mod nord og stort garderobeværelse med kæmpe skabsvæg, ligeledes mod nord. Flisebeklædt badeværelse med såvel karbad som opmuret bruseniche og med 2 håndvaskesektioner. Stor spisestue med direkte adgang til køkken samt til bryggers med selvstændig indgang. Derudover stort gæstebadeværelse med brus. Der er udgang til den kæmpemæssige tagterrasse med 4 store hjørnearealer fra samtlige rum i lejligheden. Det fås ikke bedre.

Book en fremvisning af Langelinie Allè 5, 5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.