Store Kongensgade 92B, 1. th., 1264 København K

Kvadratmeter
109
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1888

Stille beliggende med stor solrig altan

KVARTERET: Attraktivt beliggende ejendom i baghuset af Porcelænsgården. Der er kun få hundrede meter til både Kongens Have og Kastellet. Alle byens seværdigheder ligger lige udenfor hoveddøre. Amalienborg, Marmorkirken, Kongens Nytorv, Nyhavn, Langelinie m.v. Gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: Porcelænsgården, som består af forhus, mellemhus og baghus er for nyeligt blevet renoveret og indrettet som lejligheder. Ejendommen , der er opført i 1865, fremstår med flot pudset facade og tegltag. Der er dørtelefon, kabel-TV, cykelparkering og pulterrum i kælderen. Energimærke: D.

LEJLIGHEDEN: Superflot og vldisponeret lejlighed med masser f lys og stor sydvendt altan. Via det store portparti og smuk trappeopgang kommer du til denne unikke lejlighed der indeholder stor entre med dgang til stort børne-/arbejdsværelse med indbyggede garderobeskabe. Fra entreen er der ligeledes adgang til den kæmpestore opholdsstue, der består af et opholdsafsnit og et spiseafsnit i åben forbindelse til lækkert elementkøkken i hvidt med alt i hårde hvidevarer. Fra stuen, hvor der er masser af vinduer mod syd og udgang til stor solrig altan med plads til spisende gæster. Fra stun er der adgang til lejlighedens store soveværelse, der ligeledes ligger vendt mod den stille ugenerede fællesgård. Derudover stort lækkert flisebeklædt brusebadeværelse med bruseniche og vaskesøjle. parketgulve, fyldingsdøre og termovinduer.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 92B, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.