Strandgade 83, 5. tv., 1401 København K

Kvadratmeter
276
Værelser
5
Energimærke
A2015
Byggeår
2015

Kæmpe penthouselejlighed med udsigt over havneløbet

Kvarteret
Krøyers Plads er en del af det nye spændende kvarter for enden af Strandgade. Kvarteret er naturligvis meget attraktivt på grund af sin placering direkte til havneløbet. Det har i mange år været kendt for de smukke pakhusejendommen der blandt andet huser Restaurant Noma.

Ejendommen
En flot arkitektonisk perle, der ligger direkte til havneløbet. Ejendommen er opført i 2015 og fremstår med en flot murstensfacade der glider ind i de gamle pakhuses rå ydre. Ejendommen har dørtelefon med kamera, elevator, kabel-TV, kælderrum til de enkelte lejligheder og underjordisk parkeringskælder og cykelparkering.

Lejligheden
En unik og sjælden udbudt penthouselejlighed med enorm lofthøjde og fantastisk udsigt over havneløbet fra den indvendige altan. Du træder direkte ind i denne sublime lejlighed fra ejendommens elevator. Lejligheden indeholder stor hall i åben forbindelse til kæmpemæssig stue som med et lækkert køkken i hvidt er opdelt i et spiseafsnit med kig ind over byens tårne og med et L-formet opholdsafsnit med udgang til den store altan, hvorfra du kan nyde hele haveløbet med Kyssebroen i forgrunden. Deruover 2 store soveværelser i hver sin ende af lejligheden og 2 lækre badeværelser. Fra trappen i stuen er der adgang til en indskudt etage, hvorfra der udsyn over hele stuearealet. Dette giver virkelig en følelse af lejligheden enorme lofthøjde. En lejlighed der er i en klasse for sig selv.

Book en fremvisning af Strandgade 83, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.