Store Kongensgade 69C, 2. th., 1264 København K

Kvadratmeter
65
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1908

Nyindrettet lejlighed med elevator og altan

Kvarteret
Fantastisk velbeliggende ejendom lige ved Marmorkirken. Dette kvarter midt i dronningens København, byder på et væld af kulturelle seværdigheder såsom Amalienborg, Amaliehaven, Kastellet, Nyhavn og Kongens Nytorv, som alle ligger i kort gåafstand. Der er gode indkøbsmuligheder og masser af caféer og restauranter.

Ejendommen
Nyrenoveret murstensejendom som er opført i 1908 og som er omdannet til nye beboelseslejligheder i 2015. Ejendommen fremstår med flotte facader, skifertag, nye trappeopgange med elevator. Der er dørtelefon, kabel-TV, kælderrum til de enkelte lejligheder og fællesgård med cykelparkering.

Lejligheden
Ny, lækker og veldisponeret 2 værelses lejlighed i baghuset. Via trappeforløb eller elevatoren kommer du til lejlighedens indgangsparti, der deles med naboen. Lejligheden indeholder åben entre med vaskesølje og adgang til stort lækkert brusebadeværelse med mørke fliser og separat bruseniche. Stor opholdsstue i åben forbindelse med lækkert køkken med mørke elementer fra Svane og alt i hårde hvidevarer. Fra stuen, der er opdelt i et spiseafsnit og et opholdsafsnit, er der udgang til stor østvendt altan mod den stille fællesgård. Fra stuen er der adgang til stort rummeligt soveværelse med indbygget skabsvæg og med vinkøleskab. Lejligheden fremtræder indflytningsklar med nye gulve, termovinduer og pudsede lofter med spots. En perle midt i byen med elevator og altan.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 69C, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.