Mandalsgade 4, 4. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
142
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1888

AMBASSADEKVARTERET

KVARTERET: Fantastisk stille kvarter på indre Østerbro mellem Østbanegade og Kristianiagade. Kvarteret bærer præg af store markante og herskabelige ejendomme. Der er kun få hundrede meter til såvel Langelinie og Østerport S-station som Østre Anlægs grønne arealer.

EJENDOMMEN: Klassisk ejendom opført i 1931. Ejendommen fremstår med flot facade og tegltag. Det smukke trappeforløb har tæppebelægning og elevator. Dørtelefon, kabel-TV, fællesgård med cykelparkering og puterrum (Kælderrum nr. 37 og loftrum nr. 15). Energimærke: C

LEJLIGHEDEN: En sjælden udbudt herskabslejlighed med et fantastisk lysindfald. Du ankommer til lejligheden med elevator. Lejligheden indeholder pæn fordelingsentre, to store sydvendte stuer ensuite, adskilt af franske døre. Spisestuen har karnap med flot udsyn mod Kastellet. Via lille mellemgang er der adgang til nyere elementkøkken i hvidt med lille spiseplads og masser af skabsplads. Stort flisebadeværelse med bruseniche. Fra mellemgangen er der adgang til stort lækkert soveværelse med fransk altan mod syd. Derudover gæsteafdeling med mindre værelse mod gården samt gæstetoilet. En smuk og unik lejlighed, der overalt fremstår indflytningsklar med flotte gulve, fyldingsdøre, radiatorskjulere og forsatsvinduer.

Book en fremvisning af Mandalsgade 4, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.