Nørregade 24B, 1. tv., 1165 København K

Kvadratmeter
109
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1888

Superflot Citylejlighed med fælles tagterrasse.

KVARTERET: Stille og attraktivt beliggende kvarter midt i City. Kvarteret har gennem de seneste år fået et løft med ombygningen af det gamle Daells og etableringen af Torvehallerne. Kvarteret byder på spændende caféer, restauranter og specialforretninger. Nørreport S-station med Metroen lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: Denne gamle trikotagefabrik fra 1842, er omdannet til ejerlejligheder for få år tilbage. Hele ejendommen fremstår i dag istandsat med gode faciliteter såsom elevator, dørtelefon, kabel-TV, stor fælles terrasse, cykelrum, pulterrum og flotte nye trappeopgange. Energimærke: D.

LEJLIGHEDEN: Fra den smukke istandsatte opgang træder man direkte ind i lejlighedens store lyse stue. Det første, der falder en i øjnene, er det fantastiske lysindfald fra de mange vestvendte vinduespartier. Stuen, der både har plads til et spiseafsnit og et opholdsafsnit, er i åben forbindelse til lækkert hvidt elementkøøken i hvidt med alt i hårde hvidevarer. Fra fordelingsgang med rustikke søjler er der adgang til 2 reelle soveværelser, begge beliggende mod gården, og det ene med et tilhørende rummeligt garderoberum. For enden af fordelingsgangen finder man lejlighedens lækre brusebadeværelse med flotte hvide mosaiksten, vaskesøjle og gulvvarme. Fra opgangen er der mulighed for, at tage elevatoren, der fører dig direkte til den store fælles tagterrasse. Lejligheden kan overtages 1. august 2013.

Book en fremvisning af Nørregade 24B, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.