Galionsvej 23, 3. th., 1437 København K

Kvadratmeter
84
Værelser
2
Energimærke
B
Byggeår
2005
KVARTERET: Frederiksholmen var indtil 1993 officiel hovedbase for den danske flåde. I dag er Frederiksholmen en af de mest attraktive beliggenheder i København. Dette skyldes bl.a. de mange kulturelle institutioner der holder til, de mange flotte arkitektoniske bygninger, kanalerne, de mange grønne områder og ikke mindst Operaen på Dokøen.

EJENDOMMEN: På denne velplacerede grund, hvor Holmens gamle "Saug- og høvleværk" førhen lå, opførte arkitekt Poul Schülein i 2005 i samarbejde med NCC denne prangende ejendom, også kaldet "Saugværket". Ejendommen har mange moderne fællesfaciliteter såsom elevator, dørtelefon, store terrasser og en smuk udsigt til Kanalen.

LEJLIGHEDEN: Yderst velbeliggende og sjældent udbudt penthouselejlighed med privat tagterrasse og egen bådplads. Fra den lyse opgang træder du ind i lejlighedens entre, hvorfra der er direkte adgang til den store stue med skråvægge og dobbel Veluxvindue, og her er der plads til både spisebord og sofagruppe. I åben forbindelse med stuen er lejlighedens stilfulde køkken med sorte elementer og alt i Bosch hårde hvidevare. Herfra er der adgang til lejlighedens store private tagterrasse med aftensol og en unik udsigt til Kanalen. Mod nordøst ligger soveværelset, hvor der er fransk altan og hertil et ekstra lille værelse, som kan anvendes til børneværelse eller et lækkert walk-in closet.

Book en fremvisning af Galionsvej 23, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.