Frederiksgade 6, 1. tv.., 1265 København K

Kvadratmeter
163
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1885

Herskabslejlighed med Marmorkirken som nabo.

KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter midt i Kongens København, med Marmorkirken som nabo. Alle Citys seværdigheder kan nås til fods. Der er kun få hundrede meter til Amalienborg, havnefronten, Kastellet, Kongens Nytorv og Kongens Have Inden længe kører Metroen lige til døren.

EJENDOMMEN: Flot og markant hovedejendom, der er opført i 1885. Ejendommen, der er fredet, fremstår med pudset murstensfacade og skifertag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, hyggelig brostensbelagt fællesgård med borde og bænke samt kælderrum til lejlighederne. Energimærke: Fredet.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt herskabslejlighed lige op til Marmorkirken. Fra den store smukke trappeopgang, træder du ind i rummelig fordelingsentre. Fra entreen er der adgang til stort soveværelse mod den hyggelige fællesgård. Der er ligeledes adgang til stor lækker højloftet stue med svensk kamin og smuk udsigt til Marmorkirkens kuppel. Herfra er der fløjdøre stil stue/arbejdsværelse med samme flotte udsigt. Derudover stor rummelig spisestue med vindue mod fællesgården. Via lille mellemgang, med pænt gæstetoilet, er der adgang til pænt elementkøkken i hvidt med alt i hårde hvidevarer. Bagerst i lejligheden findes stort marmorbeklædt brusebadeværelse med vaskesøjle. Lejligheden fremtræder overalt med flotte bræddegulve, fyldingsdøre, forsatsvinduer og stuklofter.

Book en fremvisning af Frederiksgade 6, 1. tv..

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.