Hjorthøj 7, 2800 Kongens Lyngby

Kvadratmeter
147
Værelser
6
Energimærke
E
Byggeår
1963 / 1968

Gennemrenoveret idyl på lukket vej Ved Dyrehaven

Kvarteret
I det smukke og idylliske Hjortekær, kun 15 min. nord for København, finder du det hele. Den smukke Dyrehave med Eremitageslottet og sletten er næsten i baghaven. Der er kun få min. til Tårbæk Havn i den ene retning og Lyngby med shoppemuligheder, caféer og restauranter i den anden.

Ejendommen
Smuk gulstensejendom med nyt built-up-tag, som ligger ugeneret og tilbagetrukket på hyggelig kuperet og lukket vej. Ejendommen, der er tegnet af arkitekt Holger Tangaa, er opført i 1963 og er for nylig gennemrenoveret med stor respekt for de oprindelige detaljer, herunder nye vinduer og hulmursisolering.

Indretningen
En yderst elegant og praktisk villa, der har fundet vej til flere magasiners forsider. Fra det hyggelige indgangsparti ved garagen, træder du ind i denne vidunderlige oase, hvor du allerede i entreen kan fornemme det lys der går igen i hele boligen. Spisestuen og opholdsstuen med den originale opmurede pejs, har begge store vinduespartier ud mod den smukke stedsegrønne have og kæmpe terrasse. Fra spisestuen er der åbnet op til den snedkerlavede køkken fra Nicolaj Bo med mange detaljer. Mellemgang med ovenlys til den private afdeling der består af 3 gode værelser, der i dag fremstår som master bedroom, påklædningsværelse og træningsrum med adgang til lækkert brusebadeværelse. Derudover gæsteværelse og gæstetoilet den modsatte ende af huset

Book en fremvisning af Hjorthøj 7

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.