Pilestræde 21, 1. 4., 1112 København K

Kvadratmeter
129
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1902

Elevator og fælles tagterrasse midt i byen

KVARTERET: Centralt placeret citylejlighed i det nye spændende kvarter omkring Galleri K. Et kvarter i rivende udvikling med mange nye spændende specialforretninger, caféer og restauranter lige ved døren. Der er kun få skridt til Strøget og skal du have ro omkring dig, er Kongens Have kun få minutter væk.

EJENDOMMEN: Flot og klassisk hjørneejendom med mange smukke detaljer fra 1902. I, 2005 blev den renoveret og udstykket i ejerlejligheder. Smukt indgangsparti med dørtelefon, smuk trappe med elevator, hybridnet, cykelparkering, kælderrum og ikke mindst stor fælles tagterrasse. Energimærke: D.

LEJLIGHEDEN: Superflot og herskabelig med lille altan. Fra det smukke trappeparti med elevator, træder du ind i stor åben entre i forbindelse med arbejdplads, hvorfra der er udgang til lille altan. Her kan nemt laves et børne-/arbejdsværelse. Herfra er der adgang til lækkert flisebeklædt brusebadeværelse med vaskesøjle og separat bruseniche. Der er ligeledes adgang til stort soveværelse mod gården med stor skabsvæg. Det hele er i åben forbindelse til den kæmpemæssige stue, der er opdelt i et spiseafsnit og et opholdsafsnit, begge med kig til Galleri K. I åben forbindelse til stuerne er der et lækkert køkken i hvidt med alt i hårde hvidevarer. En unik, tidligere 4 værelses lejlighed med højt til de smukke lofter, fyldingsdøre, store sprossede vinduespartier og flotte bræddegulve. En perle midt i byen.

Book en fremvisning af Pilestræde 21, 1. 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.