Gothersgade 7, 2., 1123 København K

Kvadratmeter
70
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1888

Nabo til Kongens Nytorv

KVARTERET: Centralt beliggende kvarter i hjertet af City. Der er kun det berømte stenkast til Kongens Nytorv. Kvarteret byder på hyggelige caféer og restauranter og der er spændende specialforretninger i Grønnegadekvarteret. Kun få hundrede meter til Kongens Have.

EJENDOMMEN: Pæn og klassisk ejendom opført i 1868. Ejendommen opvarmes via fjernvarme og fremstår i dag med murstensfacade og tag med tagpapbelægning. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og fællesgård. Energimærke: D.

LEJLIGHEDEN: Lille, hyggelig og yderst centralt beliggende citylejlighed, som er meget velegnet som delelejlighed. Fra den nyere og moderne trappeopgang, træder du ind i lille fordelingsentre med skabsplads og med direkte adgang til pænt brusebadeværelse med bruseniche i mosaik. Fra entreen er der ligeledes adgang til rummeligt soveværelse med synligt bindingsværk mod gården og til den store opholsstue med mange store vinduespartier mod Gothersgade. Opholdsstuen er i åben forbindelse til pænt elementkøkken med hårde hvidevare og spiseplads. Fra opholdsstuen er der adgang til mindre børne-/arbejdsværelse mod gården. En rigtig hyggelig begynderlejlighed, der overalt fremtræder pæn med flotte parketgulve, fyldingsdøre og termovinduer. Lejligheden kan nemt bruges som delelejlighed.

Book en fremvisning af Gothersgade 7, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.