Laksegade 20A, 3. tv., 1063 København K

Kvadratmeter
52
Værelser
2
Energimærke
E
Byggeår
1797 / 1975

Nyistandsat citylejlighed med elevator

Kvarteret
Charmerende og roligt beliggende kvarter tæt på Kongens Nytorv, Christiansborg, Nikolaj Plads og Strøget. Hele kvarteret bærer præg af små hyggelige brostensbelagte gader med smukke ejendomme. Her er man tæt alt og alligevel roligt. Metroen er lige om hjørnet.

Ejendommen
Smuk og atmosfærerig hjørneejendom opført i 1797. Ejendommen fremstår med flot pudset murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen har flot, charmerende og brostensbelagt fællesgård. Derudover dørtelefon, cykelkælder med kælderrum og fællesvaskeri.

Lejligheden
Nyistandsat og solrig begynderlejlighed øverst oppe, uden skrå vægge. Du kommer til denne unikke lejlighed via opgangens elevator. Lejligheden indeholder fordelingsentre med garderobeskab, stor rummelig opholdsstue i åben forbindelse til nyt lækkert elementkøkken i hvidt med hårde hvidevarer. Den lyse stue med 3 vinduesfag er opdelt i et spiseafsnit og et opholdsafsnit. Fra entreen er der adgang til rummeligt soveværelse mod ejendommens stille fællesgård. Derudover stort flisebeklædt brusebadeværelse med bruseniche med mosaiksten samt vaskemaskine. Lejligheden fremstår indflytningsklar overalt med nye parketgulve, fyldingsdøre og termoruder. En lille perle midt i byen.

Book en fremvisning af Laksegade 20A, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.