Sveasvej 7, 1., 1917 Frederiksberg C

Kvadratmeter
308
Værelser
9
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

SØERNE

KVARTERET: Yderst attraktivt på Indre Frederiksberg lige ud til søerne. Der er kun få hundrede meter til Gammel Kongevej med alle dens specialforretninger og City kan nås på ganske få minutter til fods eller med Metroen fra Forum. Kvarteret byder ligeledes på hyggelige caféer.

EJENDOMMEN: Fantastisk flot og velvedligeholdt ejendom med stor flot fælleshave direkte til søerne. Ejendommen, der er opført i 1900, har smukt portparti til parkeringsgård, dørtelefon, kabel-TV, stor grøn fælleshave og loftrum. Denne lejlighed har egen carport.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt liebhaverlejlighed med udsyn udover søerne. Fra den smukke trappeopgang træder du ind i entreen hvorfra der er adgang til gæsteafdelingen med stort soveværelse og flot brusebadeværelse. Fra entreen er der ligeledes adgang til stort kontor mod syd, til lille altan og til den store rummelige spisestue centralt placeret i lejligheden. Mod søerne er der 2 store opholdsstuer, den ene en hjørnestue og den anden med pejs. Ligeledes mod søerne findes 3 gode værelser, der i dag benyttes som kontor, påklædningsværelse og soveværelse. Derudover stort lækkert køkken/alrum med stor spiseplads og udgang til stor vestvendt altan samt stort rummeligt brusebadeværelse. Stuklofter, bræddegulve, høje paneler, fyldingsdøre og termovinduer.

Book en fremvisning af Sveasvej 7, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.