Dronningensgade 3D, 1420 København K

Kvadratmeter
169
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1784

Familieidyl ved voldene

KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter i det stille grønne hjørne af Christianshavn, der vender mod voldene og kanalen. Kvarteret bærer præg af hyggelige brostensbelagte gader med små charmerende ejendomme. Der er kun få skridt til Christianshavns Torv med Metroen og indkøbsmuligheder.

EJENDOMMEN: Fantastisk charmerende ejendom med stor brostensbelagt fællesgård med grillpladser, borde og bænke. Ejendommen har tidligere huset Den Gamle Filmskole. Ejendommen fremstår med pudset facade og tegltag. Ejendommen har dørtelefon og kabel-TV. Energimærke: D.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt liebhaverlejlighed med plads til hele familien. Fra den lækre børnevenlige gård træder du direkte ind i denne dejlige lejligheds hall med trappe til 1. salen. I stueetagen er der stort teenage-/arbejdsværelse, stort bryggers/depotrum samt stort lækkert flisebeklædt brusebadeværelse med flotte gulve og spot i loftet. 1. salen indeholder stort køkken/alrum med flot elementkøkken og spiseplads med kig til fællesgården, stor vestvendt opholdsstue med direkte adgang til stort rummeligt soveværelse med plads til skabe. Derudover er der fra repos'en adgang til 2 store rummelige børneværelser, begge vendt mod vest. Lejligheden fremtræder indflytningsklar overalt med flotte bræddegulve, fyldingsdøre og forsatsvinduer. Hele familien vil elske det.

Book en fremvisning af Dronningensgade 3D

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.