Klerkegade 17A, 4. th., 1308 København K

Kvadratmeter
43
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1810 / 1992
KVARTERET: Mellem Kongens Have og Nyboder finder du dette charmerende og rolige kvarter, der er præget af hyggelige brostensbelagte gader. Et kvarter, hvor nye ejendomme og gamle smukke nyistandsatte ejendomme, står side om side. Der er kun få minutters gang til Kongens Nytorv i den ene retning og Kastellet i den anden.

EJENDOMMEN: Rigtig flot ejendom med en drøm af en gårdhave. Ejendommen er fra 1810 og har fjernvarme. Ejendommen består af 2 pæne trappeopgange med gennemgang til smuk grøn gård med borde, bænke og cykelskur. Ejendommen har dørtelefon, og kælderrum.

LEJLIGHEDEN: Super 2 værelses lejlighed med pragtfuld altan med bedste udsigt til den skønne gård. Fra trappepartiet træder du ind i lille entre. Stuen mod gården er integreret med flot hvidt elementkøkken og alt fremstår overordentlig smagfuldt. Dejligt soveværelse med skabe fra gulv til loft. Lækkert badeværelse med vaskemaskine. Her skal intet gøres, og den står fuldstændig indflytningsklar. Oplagt forældrekøb.

Book en fremvisning af Klerkegade 17A, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.