Hostrupsvej 13, 4. th., 1950 Frederiksberg C

Kvadratmeter
129
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1904

Håndværkertilbud med udsigt og mulighed for altan

Kvarteret
Attraktivt beliggende kvarter på det centrale Frederiksberg. Det prisbelønnede Frederiksbercenter ligger lige om hjørnet, hvor du også finder Metro, busser og masser af hyggelige caféer. Vil du ikke gå de få hundrede meter til Frederiksberg Have, finder du Landbohøjskolens smukke have lige ved hoveddøren.

Ejendommen
Flot klassisk ejendom, der er opført i 1904. Ejendommen, der er en hjørneejendom, er opført med murstensfacade og skifertag. Ejendommen har dørtelefon, stor grøn fællesgård med legeområde og der hører stort loftrum til lejligheden.

Lejligheden
En yderst veldisponeret hjørnelejlighed med mange indretningsmuligheder. Som én af de få lejligheder, får du her muligheden for at sætte dit helt eget præg på din kommende lejlighed, da der er tale om et håndværkertilbud. Fra trappeopgangen træder du ind i fordelingsentre. Der er i dag 2 store stuer ensuite, den ene en hjørnestue med fantastisk udsigt og mulighed for etablering af solrig altan, den anden stue med flot karnap med udsigt. Derudover er der stort soveværelse samt 2 mindre børne-/arbejdsværelser. Fra entreen er der adgang til badeværelse med kar og til køkken vendt mod fællesgården. Gamle flotte bræddegulve og fyldingsdøre kan bevares. Skab din egen perle.

Book en fremvisning af Hostrupsvej 13, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.