Alhambravej 5, 1. tv., 1826 Frederiksberg C

Kvadratmeter
159
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

Altan og fælles tagterrasse

KVARTERET: Centralt beliggende kvarter på indre Frederiksberg mellem det skønne indkøbsstrøg på Gammel Kongevej og den charmerende Frederiksberg Allé med de hyggelige restautioner der fører dig op til bydelens oase, Frederiksberg Have. Samtidig er der kun få hundrede meter til Søerne.

EJENDOMMEN: Markant palæejendom med hvidpudset facade og skifertag. Ejendommen der overalt er nænsomt istandsat er opført i 1874. Der er TV-overvågning, dørtelefon, kabel-TV, parkeringsplads, fælles tagterrasse, gæsterum i kælder, gårdmiljø, cykelskure m.v.

LEJLIGHEDEN: Du ankommer til denne unikke perle af en liebhaverbolig gennem den elektriske gitterport og smukt indgangsparti i glas. Lejligheden der overalt er nænsomt istandsat indeholder: Stor entre med garderobeplads og adgang til stort gæstetoilet samt til stort flisebeklædt designerbadeværelse med karbad, brus og stort skab med vaskesøjle. Fra entreen er der ligeledes adgang til kæmpe køkken/alrum med nyt lækkert køkken i hvidt og med skydedør til den store solrige opholdsstue med lys fra flere sider og udgang til stor ugeneret sydvendt altan. Fra stuen er der indgang til 2 store rummelige børneværelser. Derudover stort rummeligt master bedroom med walkinn closet. Til lejligheden hører ligeledes stort gæste-/arbejdsrum i kælderen med adgang til lækkert badeværelse og vaskerum.

Book en fremvisning af Alhambravej 5, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.