Larsbjørnsstræde 6, 3. th., 1454 København K

Kvadratmeter
55
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1798

Øverst oppe i Latinerkvarteret

KVARTERET: Yderst charmerende og attraktivt kvarter mellem Strøget og H. C. Ørstedsparkens grønne arealer. Kvarteret, alle kender som Københavns latinerkvarter, huser mange spændende caféer, restauranter og små specialforretninger. Der er kun få hundrede meter til Nørreport station.

EJENDOMMEN: Pæn og præsentabel hovedejendom opført i 1798. Ejendommen fremstår med flot pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen, der er fredet, har pæn trappeopgang, dørtelefon, kabel-TV og pulterrum til de enkelte lejligheder. Energimærke: Fredet.

LEJLIGHEDEN: Charmerende og solrig Citylejlighed med den helt rigtige beliggenhed. Fra den pæne københavnertrappeopgang, træder du ind i lille entre i åben forbindelse til charmerende opholdsstue mod Larsbjørnsstræde. Herfra er der ligeledes adgang til lille hyggeligt elementkøkken i hvidt med hårde hvidevarer der ligeledes er vendt mod syd og Larsbjørnsstræde.. Fra stuen er der adgang til pænt og rummeligt soveværelse mod gården og med direkte adgang til, flot og rummeligt flisebeklædt brusebadeværelse med bruseniche og vaske-/tørremaskine. Lejligheden fremtræder indflytningsklar overalt med flotte bræddegulve, Lejligheden opvarmes med elvarme. En fantastisk begynderlejlighed, der bør opleves.

Book en fremvisning af Larsbjørnsstræde 6, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.