Nyhavn 31F, 3. mf., 1051 København K

Kvadratmeter
93
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1918

Uden bopælspligt med altan.

KVARTERET: Fantastisk attraktivt og historisk kvarter. Nyhavn med de mange spændende caféer og restauranter taler for sig selv. Kongens Have, Amalienborg, Langelinie og havnefronten med det nye skuespilhus er alt sammen indenfor kort gåafstand. Det bliver ikke mere centralt og alligevel helt stille inde i gården.

EJENDOMMEN: Pakhus i bedste New Yorker-stil i åben gård. Ejendommen er opført i 1918 og har dørtelefon med kamera, elevator, affaldsskakt, kælderrum, cykelkælder, gæstelejlighed med dobbeltseng, te-køkken. Herudover elevator direkte op til en fantastisk og helt uovertruffen stor fælles tagterrasse med helt unikt 360 grader view samt fælleslokale, køkken og toilet. 2 P-pladser tilhørende ejendommen kan bruges efter princippet "først til mølle". Energimærke: D.

LEJLIGHEDEN: Unik citylejlighed uden bopælspligt med alle tænkelige fællesfaciliteter. Du kommer til ejendommen gennem stort glasparti fra Nyhavn eller fra Lille Strandstræde og via smukt indgangsparti i ejendommen er der adgang til gæstelejligheden og den store hall, der fører til elevatoren. Lejligheden indeholder stor entre med indbyggede garderobeskabe og adgang til stort lækkert brusebadeværelse i hvidt med opmuret bruseniche, loftspots og gulvvarme. Fra entreen er der adgang til stort rummeligt soveværelse. Kæmpe opholdsstue i forbindelse med lækkert åbent køkken i hvidt med bar mod stuen. Stuen er opdelt i et spiseafsnit ud for køkkenet og et sofa-afsnit med direkte udgang til altan og kig til den hyggelige gård.

Book en fremvisning af Nyhavn 31F, 3. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.