Islands Brygge 77A, st. tv., 2300 København S

Kvadratmeter
167
Værelser
4
Energimærke
B
Byggeår
2008

Altan, terrasse og direkte udsigt til havnefronten

Kvarteret
Denne skønne bydel, kan ikke længere kaldes ny, men er stadig i en rivende udvikling. De nye arkitektoniske perler er vokset sammen med den gamle del af Bryggen, der byder på hyggelige caféer, restauranter og ikke mindst Havnebadet og Medborgerhuset. Der er naturligvis gode transport og indkøbsmuligheder i området.

Ejendommen
Ejendommen Lanternen stod færdigopført i 2008. Den udmærker sig med sine forskudter facader og byggehøjder og store vestvendte altaner. Ejendommen, der er opført med murstensfacade, har dørtelefon, elevator, kabel-TV, grønne fællesarealer, cykelparkering, pulterrum i kælderen ved indgang E og mulighed for køb af parkeringsplads nr. 69

Lejligheden
Stor hjørnelejlighed med direkte kig til den lille lystbådehavn. Fra den flotte indgangsparti træder du ind i entre med garderobeskab, der fører dig ind i den kæmpemæssige hjørnestue, der er opdelt i et opholdsafsnit og et spiseafsnit udfor den flotte HTH-køkken med masser af skabselementer og alt i hårde hvidevarer. Stuen har overalt store vinduespartier, hvorfra du kan nyde havnefronten og den lille lystbådehavn. Fra stuen er der udgang til den store vestvendte altan. Fra entreen er der adgang til stort brusebadeværelse med vaskemaskine, tørretumbler og opmuret bruseniche. Lejligheden har 3 gode soveværelser, hvoraf det store master bedroom har adgang til sit eget brusebadeværelse. 2 af værelserne har udgang til lejlighedens store terrasse, der vender ud mod ejendommen grønne arealer og den kunstige kanal. Flotte parketgulve overalt i lejligheden.

Book en fremvisning af Islands Brygge 77A, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.