Kattesundet 14C, 2. tv., 1458 København K

Kvadratmeter
149
Værelser
4
Energimærke
E
Byggeår
1784

149 kvm. iddyl i stille gård med udsigt til Rådhustårnet

Kvarteret
Roligt og charmerende kvarter mellem kanalerne ved Christiansborg og Strøget. Kvarteret bærer præg og hyggelige ejendomme i de små stræder bag ved Domhuset og et bredt udvalg af caféer og restauranter. Der er kun få minutter til Rådhuspladsen med Metro og indkøbsmuligheder.

Ejendommen
Yderst charmerende ejendom, der består af forhus, mellemhus og baghus. Ejendommen, der er opført i 1784, fremstår med flot pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen har hyggelig brostensbelagt fællesgård med borde og bænke. Derudover dørtelefon og kabel-TV.

Lejligheden
En idyllisk lejlighed midt i dronningens København med en sjælden stilhed og alligevel udsigt til Rådhustårnet. Fra entre med skabe, træder du ind i stort køkken med hvide elementer. Til den ene sider er der adgang til stort rummeligt soveværelse og til den anden side træder du ind i stor solrig stue med loft til kip og synlige loftsbjælker. I den bageste ende af lejligheden findes stue med rå murstensvægge samt stort soveværelse med fransk altan mod den stille fællesgård. Derudover pænt brusebadeværelse med lille forrum. En yderst charmerende lejlighed med et stort potentiale og udviklingsmuligheder. Lejligheden fremtræder med parketgulve, termoruder og forsatsruder samt fyldingsdøre.

Book en fremvisning af Kattesundet 14C, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.