Bartholinsgade 11, 1. th., 1356 København K

Kvadratmeter
52
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

Begynderlejlighed ved Søerne.

KVARTERET: Stille og alligevel centralt beliggende kvarter med Sortedams Sø og det gamle kommunehospital som nabo. En stile gade med kun få hundrede meter til Nansensgadekvarteret og Nørreport Station med Metro og gode indkøbsmuligheder på Israels Plads og Torvehallerne.

EJENDOMMEN: Arkitektonisk flot hovedejendom opført i 1880. Ejendommen fremstår med murstensfacade og skifertag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, lille fællesgård, cykelkælder, fællesvaskeri og kælderrum. Ejendommen administreres af professionel administrator.

LEJLIGHEDEN: Lille hyggelig og charmerende begynderlejlighed med den helt rigtige, stille og centrale beliggenhed ved Søerne. Fra trappeopgangen træder du ind i lille fordelingsentre med direkte adgang til flisebeklædt brusebadeværelse med opmuret bruseniche. Ligeledes adgang til opholdsstuen med store vinduesfag mod Bartholinsgade og uden genboer med udsigt mod det gamle kommunehospital. Fra opholdsstuen er der adgang til rummeligt soveværelse mod den stille ugenerede fællesgård med borde og bænke. Fra soveværelset er der adgang til lille hyggelig elementkøkken med hvide elementer og hårde hvidevarer. En hyggelig begynderlejlighed der fremtræder pæn overalt med lyse gulve, fyldingsdøre og forsatsvinduer. Lejligheden kan tidligst overtages 1.8.2013.

Book en fremvisning af Bartholinsgade 11, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.