Yrsavej 9, 5. tv., 2000 Frederiksberg

Kvadratmeter
54
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1885

Solrig lejlighed øverst oppe i Svømmehalskvarteret

Kvarteret
Centralt beliggende og attraktivt kvarter omkring Frederiksberg Svømmehal også kendt som Svømmehalskvarteret. Der er kun få hundrede meter til Frederiksbergcentret med alle dets forretninger og caféer samt Frederiksberg Metrostation. Frederiksberg Gymnasium og CBS er lige om hjørnet.

Ejendommen
Flot, klassisk og præsentabel murstensejendom. Ejendommen, der er opført i 1885, har skifertag og fjernvarme. Der er nyrenoveret trappeopgang med dørtelefon, stort grønt gårdmiljø med borde, bænke, legeplads og cykelparkering. Der er kælderrum til de enkelte lejligheder.

Lejligheden
En super charmerende og veldisponeret begyndertlejlighed øverst oppe i velordnet ejendom. Du kommer til denne skønne udsigtslejlighed via nyrenoveret trappeopgang. Lejligheden indeholder lille fordelingsentre med garderobeskab, flot og rummelig opholdsstue med skønt kig ned gennem Folkvarsvej til Falkolner Allé. Rummeligt og solrigt soveværelse moed udsigt til den store grønne fællesgård. Derudover pænt flisebadeværelse med gulvklinker, bruseniche og vaskemaskine. Pænt elementkøkken i hvidt med alt i hårde hvidevarer. Lejligheden fremtræder indflytningsklar med flotte bræddegulve, pudsede lofter og termoruder. En rigtig god begynderlejlighed som er yderst velegnet til det unge par eller som forældrekøb.

Book en fremvisning af Yrsavej 9, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.