Manøgade 10, 1. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
98
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1914

Herskabslejlighed ved Fælledparken til istandsættelse

Kvarteret
Hyggeligt og stille kvarter med Fælledparkens grønne arealer som nabo. Kvarteret bærer præg af flotte ejendomme i brede stille gader. Der er kort afstand til såvel Svanemøllen S-station som den kommende Metro. Østerbrogade med de mange specialforretninger er kun få hundrede meter væk.

Ejendommen
Flot og klassisk murstensejendom der er opført i 1914. Ejendommen fremstår med flot rød murstensfacade og skifertag mod gården og tegltag mod gaden. Ejendommen har dørtelefon, stor grøn fællesgård samt kælderrumtil de enkelte lejligheder. Ejendommen opvarmes via fjernvarme og har termoruder.

Lejligheden
Yderst veldisponeret herskabslejlighed til istandsættelse og med mange spændende indretningsmuligheder. Fra det smukke trappeforløb træder du ind i fordelingsentre. Fra entreen er der adgang til ældre elementkøkken og mindre soveværelse, begge med kig til den smukke grønne fællesgård. Ligeledes med adgang fra entreen, er der adgang til stort soveværelse samt ældre flisebeklædt brusebadeværelse. Derudover 2 store solrige stuer vendt mod Manøgade, den ene med skøn karnap. Lejligheden, der trænger til istandsættelse overalt, har bræddegulve, stuklofter, fyldingsdøre og termoruder. Begge stuer har brændeovne. En skøn lejlighed, hvor der er mulighed for at sætte sit helt eget præg. Også velegnet som delelejlighed.

Book en fremvisning af Manøgade 10, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.