Nørregade 24B, 1. tv., 1165 København K

Kvadratmeter
109
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1842

Citylejlighed med stor fælles gårdterrasse

Kvarteret
Kvarteret har gennem de seneste år fået et løft med ombygningen af Daells og etablering af Torvehallerne. Kvarteret kan derfor nu byde på et væld af spændende caféer, restauranter og specialforretninger. Lige ved Nørreport S-station med Metro og tæt på H. C. Ørstedsparkens grønne arealer.

Ejendommen
Tidligere trikotagefabrik fra 1842, der for få år siden blevet omdannet til boliger. Ejendommen har elevator, dørtelefon, kabel-tv, brostensbelagt fællesgård, stor fælles gårdterrasse, cykelrum og opbevaringsrum. Der er gratis parkering med beboerlicens under Israls Plads, som findes i kort gåafstand.

Lejligheden
Spændende, solrig og yderst veldisponeret lejlighed med en stille beliggenhed. Fra den flotte trappeopgang med elevator træder du ind i stor opholdsstue i åben forbindelse til flot hvid elementtkøkken med alt i hårde hvidevarer. Der er rigelig plads til et stort spiseafsnit. Fra den charmerende fordelingsgang med stålsøjler er der adgang til 2 store soveværelser, det ene med tilhørende garderoberum. For enden af søjlegangen findes flot flisebeklædt brusebadeværelse med opmuret bruseniche og vaskesøjle. En fantastisk lejlighed, der er yderst velegnet som delelejlighed. Lejligheden, der opvarmes via fjernvarme, har flotte nyslebne bræddegulve, fyldingsdøre og termoruder.

Book en fremvisning af Nørregade 24B, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.