Nyhavn 31F, 4. th., 1051 København K

Kvadratmeter
151
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1918

Penthouselejlighed med stor altan, elevator og fælles tagterrasse

Kvarteret
Attraktivt og historisk kvarter med spændende caféer og restauranter. Kongens Have, Amalienborg, Langelinie og havnefronten med skuespilhuset er alt sammen indenfor kort gåafstand. Det bliver ikke mere centralt og alligevel så stille i den hyggelige gård.

Ejendommen
Pakhus i bedste New Yorker-stil i åben gård. Ejendommen er opført i 1918 og har dørtelefon med kamera, elevator, affaldsskakt, kælderrum, cykelkælder, gæstelejlighed, fantastisk og stor fælles tagterrasse med fælleslokale,køkken og toilet. Fælles P-pladser til ejendommen

Lejligheden
En helt unik penthouselejlighed med alt hvad du kan ønske dig og ikke troede fandtes. Fra elevatoren træder du ud på terrasseareal med morgensol som leder den hen til lejligheden. Lejligheden indeholder stor entre der fører dig videre til den kæmpe opholdsstue, som er opdelt i et spiseområde i forbindelse med flot hvidt køkken og et opholdsområde med udgang til den store solrige altan med kig til den stille charmerende gård. Fra køkkenet er der adgang til bryggers med vaskesøjle. Stort soveværelse med eget flisebeklædt brusebadeværelse og stor skabsvæg. Derudover 2 store rummelige børne-/arbejdsværelser samt ekstra badeværelse med både brus og kar.

Book en fremvisning af Nyhavn 31F, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.