Frederiksberggade 25C, 3. tv., 1459 København K

Kvadratmeter
172
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

STRØGET

KVARTERET: Yderst centralt beliggende kvarter i området omkring Rådhuspladsen. Udover Strøgets mange specialforretninger byder kvarteret på små hyggelige gader med små caféer og restauranter. Der er selvsagt kun få meter til gode transportmuligheder.

EJENDOMMEN: Stor markant ejendom opført i 1900. Ejendommen fremstår med murstensfacade i rød, københavnertag med tagpapbeklædning og præsentabel trappeopgang. Ejendommen har elevator, dørtelefon, pulterrum og stor fælles gårdterrasse.

LEJLIGHEDEN: Stor og rummelig herskabslejlighed med et væld af indretnings- og anvendelsesmuligheder. Fra det flotte trappeforløb træder du ind i stor entre med adgang til stort flisebeklædt brusebadeværelse i hvidt med vaskesøjle. Fra entreen er der adgang til kæmpe opholdsstue i forbindelse med nyt lækkert køkken i hvidt. Stuen er opdelt i et stort opholdsafsnit mod gaden og et spiseafsnit mod køkkenet. Fra stuen er der indgang til stort rummeligt værelse mod gaden med selvstændig indgang fra trappeopgangen. Via lille mellemgang er der adgang til yderligere 2 store rummelige soveværelser, begge vendt mod gården. Det største af værelserne har adgang til stort lækkert brusebadeværelse med hvide fliser og gulvvarme samt udgang til altan.

Book en fremvisning af Frederiksberggade 25C, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.