Uldumvej 6, 2770 Kastrup

Kvadratmeter
86
Værelser
5
Energimærke
G
Byggeår
1950

Charmerende rækkehus med skøn have

KVARTERET: Ejendommen er beliggende i charmerende og børnevenligt kvarter lige ved Løjtegårdsskolen og grønne områder med sportsfaciliteter såsom Amagerhallen og Tårnby Stadion. Der er kort afstand til Tårnby Torv med masser af specialforretninger, tog, bus og Metro.

EJENDOMMEN: Velholdt rækkehus der er opført i 1950. Ejendommen fremstår i dag med murstensfacade med gule sten og rødt tegltag. Ejendommen der opvarmes med eget oliefyr, har et lille velbeplantet havestykke foran og en pæn have bagtil, med udgang til carport på 12 kvm. Energimærke: G.

INDRETNING: Fra den lille charmerende forhave træder du ind i lille fordelingsentre med trappe til det øverste plan.Fra entreen er der adgang til stuen, der er opdelt i et opholdsafsnit og et spiseafsnit med direkte adgang til pænt elementkøkken, med alt i hårde hvidevarer og med kig til ejendommens udestue, hvortil der er udgang fra opholds-/spisestuen. Fra udestuen er der kig og udgang til den smukke baghave, med et stort flisebelagt terrassestykke. Den øverste etage består af repos, med adgang til fprældresoveværelse samt 2 gode børne-/arbejdsværelser samt til pænt flisebeklædt brusebadeværelse. Kælderen der er tør og højloftet, består af flere disponible rum samt vaskerum. Fra kælderen er der ligeledes udgang til forhaven. Ejendommen fremstår overalt med termovinduer.

Book en fremvisning af Uldumvej 6

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.