Øster Søgade 32, 2. th., 1357 København K

Kvadratmeter
231
Værelser
7
Energimærke
C
Byggeår
1884

Altan med aftensol og udsigt oversøerne

KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter med søerne som nabo. Her finder du luft og åbne vidder som intet andet sted i City. Der er kun få hundrede meter til Østre Anlæg og herfra kommer du hurtigt ind og ud af byen i egen bil eller Metroen fra Nørreport, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder.

EJENDOMMEN: Meget markant og klassisk murstensejendom, som straks fanger dit øje når du ankommer til City. Ejendommen der er opført i 1884, fremstår med flot murstensfacade og skifertag. Der er dørtelefon, elevator, kabel-TV, stor fællesgård og pulterrum til lejlighederne.

LEJLIGHEDEN: Spændende herskabslejlighed med stor altan og fantastisk udsigt til flere sider. Fra den store trappeopgang med elevator, træder du ind i stor møblerbar hall med adgang til rummeligt værelse og stort herreværelse/stue mod søerne og soveværelse mod den stille fællesgård. Kæmpe opholdsstue med brændeovn og udgang til stor altan mod søerne med aftensol. Opholdsstue ligger ensuite med stor spisestue med udsigt til flere sider. Forældreafsnittet indeholder stort soveværelse og mindre værelse, som benyttes som påklædningsværelse. Centralt i lejligheden finder man det store lækre køkken med alt i hårde hvidevarer og fransk altan mod gården samt lille mellemgang til stort flisebeklædt brusebadeværelse. Bræddegulve, stuklofter, fyldingsdøre og høje paneler.

Book en fremvisning af Øster Søgade 32, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.