Fiolstræde 26, 3., 1171 København K

Kvadratmeter
215
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

3 plans liebhaverlejlighed i gågaden

KVARTERET: Yderst centralt og velbeliggende ejendom i charmerende og rolig gågade mellem Strøget og Nørreport Station. Kvarteret bærer præg af hyggelige gamle ejendomme og byder på et hav af spændende specialforretninger og caféer. Der er kun få hundrede meter til Kongens Have og til Nørreport Station med Metro. Gode indkøbsmuligheder i strædet og i Torvehallerne.

EJENDOMMEN: Charmerende hovedejendom på solsiden af strædet, opført i 1809. Ejendommen, der er fredet, fremstår med flot pudset murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, cykelskur og charmerende brostensbelagt fællesgård med borde og stole og lidt grønt. Energimærke: Fredet.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt liebhaverlejlighed i 3 plan med mange indretningsmuligheder. Fra trappeopgangen træder du ind i møblerbar entre med adgang til stor opholdsstue, mod og med direkte adgang til stort lækkert spisekøkken, med det gamle ildsted og sokkelskuffer. Fra entreen er der adgang til den private afdeling, der består af stort masterbedroom med tilhørende garderoberum og stort flisebeklædt brusebadeværelse. Derudover stort kontor/gæsteværelse. Fra entreen er der trappe til det øverst plan der består af kæmpe hjørnestue opdelt i et opholdsafsnit med brændeovn og et spiseafsnit. Derudover adgang til lækkert flisebeklædt karbadeværelse og trappe til stor hems som er indrettet som kontor. Lejligheden fremtræder indflytningsklar med nyslebne parketgulve, fyldingsdøre, synlige loftbjælker og loft til kip. En perle midt i byen.

Book en fremvisning af Fiolstræde 26, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.